آموزش راه اندازی وردپرس

در این پست که راجع به آموزش راه اندازی وردپرس می باشد می آموزید که چگونه سیستم مدیریت محتوای وردپرس را راه اندازی و نصب نمایید. پیش نیازهای راه اندازی وردپرس داشتن هاست مناسب برای وردپرس که معمولاً تحت عنوان “هاست وردپرس” عرضه می شوند و دامنه است که لازم است قبلا ثبت کرده باشید و از طریق ثبت dns های دامنه در کنترل پنل هاست، دامنه و هاست را به هم متصل کرده باشید. پس از اتصال هاست و دامنه به هم می توانید به سراغ راه اندازی وردپرس بروید.

پس از اتصال هاست به دامنه برای این که وردپرس را نصب نمایید لازم است به کنترل پنل هاست خود وارد شوید. کنترل پنل های مختلفی برای هاست ها وجود دارند که رایج ترین آن ها: cpanel، directadmin و plesk می باشد. در بین کنترل پنل های رایج، رایج ترین کنترل پنل سی پنل می باشد که دارای امکانات متعدد و بسیاری می باشد. بنابر دلایل متعدد در بین کنترل پنل ها، کنترل پنل cpanel توصیه می شود. برای تهیه هاست می توانید به وب سایت یکی از شرکت های معتبر هاستینگ کشور مراجعه و نسبت به تهیه هاست مناسب اقدام نمایید. هاست ها هم به دو لوکیشن ایران (هاست هایی که سرور آن ها در کشور ایران قرار دارند) و خارج (هاست هایی که سرور آن ها در خارج از کشور قرار دارند) تقسیم می شوند که به طور کلی و با توجه به دلایل متعدد هاست های ایران توصیه می شوند، هرچند در حال حاضر هاست های خارج از کشور دارای سخت افزار های بهتری می باشند. اگر به هر دلیلی قصد استفاده از هاست های خارج را دارید توصیه می کنیم که مستقیم از شرکت های هاستینگ خارجی مانند هتزنر هاست تهیه نکنید و از شرکت های هاستینگ ایرانی که هاست های خارجی نیز عرضه می نمایند هاست خارجی تهیه کنید. پس از این که هاست را تهیه نمودید شرکت هاستینگ مربوطه اطلاعات ورود به کنترل پنل هاست را در اختیار شما قرار می دهد که دارای لینک صفحه لاگین، نام کاربری و رمز عبور می باشد. معمولاً شرکت های هاستینگ در ناحیه کاربری که در اختیارتان قرار می دهند که در وب سایت خود شرکت می باشد، بخشی را جهت ورود به کنترل پنل هاست در اختیارتان قرار می دهند که از آن طریق نیز می توانید وارد کنترل پنل سایت خود شوید.

پس از ورود به کنترل پنل هاست برای راه اندازی وردپرس ابتدا لازم است از بخش دیتابیس اقدام به ساخت دیتابیس نمایید و پس از این که دیتابیس را ایجاد نمودید لازم است از وب سایت وردپرس به آدرس https://wordpress.org اقدام به دانلود آخرین نسخه وردپرس نمایید. پس از این که وردپرس را دانلود نمودید لازم است که فایل نصبی وردپرس را در بخش “فایل ها” در کنترل پنل هاست آپلود نمایید. و از آنجا فایل فشرده وردپرس را از فشردگی خارج نمایید. با توجه به این که پس از باز کردن فایل zip، فایل های وردپرس در پوشه قرار می گیرند لازم است فایل های داخل پوشه را از پوشه، به ریشه هاست یعنی public_html (در کنترل پنل cpanel) منتقل نمایید و سپس آدرس دامنه سایت خود را در مرورگر وارد نمایید تا عملیات نصب به صورت اتوماتیک آغاز گردد.

لازم است قبل از هر چیزی در مرحله اول پس از ورود به کنترل پنل هاست بررسی نمایید که ssl در هاست شما فعال هست یا خیر و اگر فعال نیست نسبت به فعال سازی آن اقدام نمایید. تا عملیات نصب ” با ssl” آغاز شود یعنی آدرس دامنه را که در مرورگر وارد نمودید دارای ssl باشد مانند: https://webafraaz.ir که در واقع حرف s که بعد از http قرار گرفته نشانگر فعال بودن ssl هاست می باشد.

سپس از طریق آموزش ویدئویی فوق مراحل نصب را انجام دهید و نسبت به راه اندازی و نصب وردپرس اقدام نمایید. موفق باشید.

در صورتی که سؤالی در این زمینه دارید می توانید در بخش کامنت سؤالات خود را بپرسید تا پاسخ داده شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *